Freights exchange platform

Inovație practică

Freights este o platformă inovativă care pune diferența în mâinile fiecărei companii de transport membre. Orice afacere din domeniul transporturilor internaționale are acum acces direct la toate informațiile necesare în vederea simplificării următoarelor lor rute și a unor colaborări mai eficiente.

  • Acum poți găsi cu ușurință încărcături și/sau vehicule conform criteriilor specificate fără a mai pierde nicio oportunitate.
  • Agendă profesională actualizată constant cu toate informațiile necesare transportatorilor sau expeditorilor.
  • Câștigă timp și bani prin accelerarea procedurilor în cel mai valabil și eficient mod.
Înscrie-te acum
Freights-Practical-Innovation

CREȘTE-ȚI PROFITURILE IMEDIAT

Freights-Profits
  • Prin Freights, orice companie din zona transporturilor poate beneficia și se poate dezvolta folosind instrumentele pe care le punem la dispoziție:

  • Exansiune constantă a rețelei prin acces la o comunitate mare de profesioniști în transporturi.

  • Creșterea graduală a cifrei de afaceri prin contactul cu o rețea de business cu o creștere rapidă, furnizând colaboratori de încredere în toată Europa.

  • Acum vă puteți extinde colaborările către noi destinații și piețe prin utilizarea instrumentelor pe care le punem la dispoziție pentru a vă conecta cu oamenii potriviți.

  • With Freights you can feel secure before taking the next step and confident while you are on the go.

Siguranța în Freights

Ne bazăm pe colaborări transparente. De aceea, obiectivul nostru e să vă conectăm la rețeaua de profesioniști care vă sunt cei mai utili, asigurându-ne că vă furnizăm informații eficiente și parteneri valoroși.

Analizăm cu atenție toate cererile de înregistrare, astfel încât orice profesionist cu care intrați în contact și orice informație pe care o primiți prin intermediul Freights să fie validă și cât mai actuală.

Confirmăm că toate tranzacțiile realizate prin intermediul Freights sunt pe deplin sigure. Furnizăm toate informațiile necesare și certificatele necesare asociaților noștri.

Cu toate acestea, în cazul nedorit al unei dispute care ar surveni între utilizatorii noștri, oferim asistență legală prin intermediul unui contractor extern, specializat în dreptul transporturilor.

Freights-safety
Freights-devices

Începe să utilizezi de azi platforma noastră

ÎNSCRIE-TE ACUM